Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-29@06:42:18 GMT

در میان خاکستر» همچنان گرفتار سونوشتی مبهم

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۱۵۶۶۳

سریال «در میان خاکستر» به سفارش روایت فتح در سال 95 با بودجه ای حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان تولید شده اما هنوز بعد گذشت دو سال سرنوشت این سریال برای پخش مشخص نیست. به گزارش جنوب نیوز، سریال «در میان خاکستر» به کارگردانی سجاد امیر یزدانی، تهیه کنندگی مهدی همایون فر و به سفارش بنیاد روایت فتح در پاییز 95 کلید خورد و در دی ماه همان سال تولید این مجموعه به پایان رسید، ولی تاکنون زمان پخش این سریال چندین بار به تعویق افتاده و هنوز پس از دو سال به روی آنتن صدا و سیما نرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خبرنگار فرهنگی ایرنا به صورت اختصاصی دلیل اصلی به تعویق افتادن زمان پخش این سریال را از طریق چندین مدیر و مسئول پیگیری کرده است.

**کارگردان:یکی بگوید مشکل کجا است؟
سجاد امیریزدانی کارگردان سریال در میان خاکستر با ابراز گله مندی ازمسئولان به خاطر پخش نشدن این سریال، گفت: چرا باید یک موسسه سفارش ساخت یک سریال را بدهد و برای آن بودجه ای بالای یک میلیارد تومان در نظر بگیرد و پس از تولید از پخش آن سرباز بزند.
این کارگردان با اشاره به اینکه داستان سریال «در میان خاکستر» در برخی موارد از داستان سریال «مینو» که هم اکنون از تلویزیون در حال پخش است، گیراتر و واقعی تر است، گفت: مجموعه «در میان خاکستر» یک پروژه جنگی بود که کاملا به موضوع خرمشهر در هشت سال دفاع مقدس می پرداخت و مخاطب را به آن فضا می برد.
امیریزدانی گفت: به نظر من سریال «در میان خاکستر» داستان جذاب تری نسبت به سریال جنگی که همین روزها در حال پخش از تلویزیون است داشت اما نمی دانم چرا باید یک سریال دو سال در آرشیو سفارش دهنده، خاک بخورد و یک سریال دیگر که آن هم درباره جنگ است از سازمان صدا و سیما به راحتی کنداکتور بگیرد؟ باید دید دلیل عدم پخش این سریال چیست، باید این موضوع را بررسی کرد.
یزدانی همچنین اظهار داشت: اگر سریالی که من ساختم مشکلی دارد باید سفارش دهنده در جلسه ای این موضوع را عنوان می کرد، در ابتدا گفتند که این سریال باید کوتاه شود و چندین قسمت حذف شد، این مساله برای یک کارگردان به شدت آزاردهنده است اما من و گروه باز هم سعی کردیم نظر مسئولان را جلب کنیم ولی باز هم انگار سفارش دهنده دلش نمی خواهد این سریال را پخش کند.
وی افزود: من نمی دانم باید این موضوع را از موسسه هنری اوج پیگیری نمود یا بنیاد روایت فتح؟ فقط می دانم باید انصاف را رعایت کرد.
این تهیه کننده عنوان کرد: همه گروه تولید از جمله خود او دستمزد خود را از تهیه کننده دریافت کرده اند و اگر امروز از به روی آنتن نرفتن این سریال دلگیر است فقط به خاطر دیده نشدن این اثر هنری است.
امیریزدانی گفت: بحث من درباره این سریال کاملا معنوی است، من در این سریال زندگی شهید «محمد آل بوغبیش» را مقابل دوربین بردم، من در این مجموعه از شهید حسن مجتهدزاده گفتم و ده ها شهید دیگر را معرفی کردم با تمام وجود می خواهم بدانم چرا مسئولان نسبت به پخش این سریال بی تفاوت هستند. فکر می کنم دیگر لازم است یکی بیاید و بگوید که مشکل از کجا است.

**تهیه کننده: یک میلیارد و دویست میلیون تومان بودجه این سریال شد
مهدی همایون فر (تهیه کننده) که این روزها سریال «مینو» را نیز به روی آنتن دارد به عنوان تهیه کننده، این سریال را در سال 95 کلید زد، او درباره این مجموع تلویزیونی به ایرنا گفت: «در میان خاکستر» به سفارش روایت فتح در سال 95 کلید خورد و تولید شد اما در آن زمان احسان حسنی سرپرست بنیاد روایت فتح از سرپرستی این بنیاد استعفا داد و با استعفای حسنی مشکلاتی در پخش این سریال پیش آمد.
او با اشاره به اینکه این سریال در ابتدا قرار بود در 26 قسمت 45 دقیقه ای ساخته شود، گفت: در مرحله مونتاژ، بنیاد روایت فتح عنوان کرد که این مجموعه بسیار طولانی است و باید قسمت هایی از این سریال حذف شود.ما در همان مرحله سریال را کوتاه کردیم و در نهایت «در میان خاکستر» 20 قسمتی شد.
همایون فر با تاکید بر اینکه موسسه هنری و رسانه ای اوج هیچ وقت مشکلی با پخش این سریال نداشت، عنوان کرد: فکر می کنم این سریال بیشتر به خاطر سلیقه مسئولان روایت فتح در آرشیو این بنیاد خاک میخورد.
این تهیه کننده در ادامه گفت: پس پایان مراحل ساخت این سریال، «در میان خاکستر» به بنیاد روایت فتح تحویل داده شد همچنین من به عنوان تهیه کننده با تمام عوامل تولید تسویه حساب کردم و دستمزدها همه پرداخت شد. زمانی که دیدم سریال به روی آنتن نمی رود بارها از طریق بنیاد روایت فتح این موضوع را بررسی کردم اما متاسفانه در این دو سال به نتیجه ای نرسیدم.
این تهیه کننده گفت: این سریال یکی از کارهای بسیار خوب در کارنامه کاری من بود، یک تیم حرفه ای دراین پروژه فعالیت کردند و من دوست داشتم این سریال دیده شود اما هنوز مسئولان تصمیمی در این باره نگرفتند.
همایون فر در مورد دلیل اصلی پخش نشدن این سریال گفت: به نظر می رسد این کار با سلیقه مسئولان بنیاد روایت فتح جور در نمی آید، شاید یکی از دلایل آرشیوشدن این کار، نداشتن بازیگر چهره است به هر حال باید صبر کرد و دید که مسئولان چه تصمیمی برای پخش این سریال می گیرند. اینکه یک سریال دو سال پخش نشود می تواند روحیه عوامل آن پروژه را پایین بیاورد و آنها را به کارهای بعدی دلسرد کند.

**اوج: مسئولیت این سریال با روایت فتح است
موسسه هنری و رسانه ای اوج درباره سریال «در میان خاکستر» اما نظر دیگری دارد، «محمد زهری» مدیر روابط عمومی این موسسه با تاکید بر اینکه دو سال پیش سریال در میان خاکستر به سفارش روایت فتح ساخته شده است به ایرنا گفت: سریال «در میان خاکستر» دقیقا در زمانی کلید خود که احسان حسنی مدیر موسسه هنری و رسانه ای اوج با حفظ سمت برای مدتی مدیریت بنیاد روایت فتح را نیز برعهده داشت به همین خاطر برخی مسئول تولید و پخش این سریال را موسسه اوج می دانند.
او اظهار داشت: پس از اینکه محمد حبیبی سرپرست بنیاد روایت فتح شد، مدیریت اوج و بنیاد در طی جلسه ای به این توافق رسیدند که تولیداتی که 90 درصد از هزینه آن را اوج پرداخت کرده است در لیست تولیدات اوج و تولیداتی که 90 درصد از هزینه آن را بنیاد روایت فتح پرداخت کرده است در لیست تولیدات بنیاد قرار بگیرد.
زهری با اشاره به اینکه 90 درصد از هزینه تولید مجموعه تلویزیونی درمیان خاکستر را بنیاد روایت فتح تقبل کرده است، ادامه داد: با بررسی هایی که انجام گرفت مدیران اوج و بنیاد روایت فتح به این نتیجه رسیدند که سریال در میان خاکستر در لیست تولیدات این بنیاد قرار بگیرد پس همین جا باید بگویم که اوج هیچ اطلاعاتی درباره اینکه چرا در میان خاکستر پس از دوسال هنوز کنداکتوری برای پخش از سازمان صدا و سیما نگرفته است ندارد و باید این موضوع را از بنیاد روایت فتح پیگیری کرد.

**روایت فتح: ما خبر نداریم
ایرنا سه روز پی در پی با بنیاد روایت فتح به خاطر روشن شدن این موضوع ارتباط گرفت.در ابتدا مسئول دفتر محمد حبیبی نام سریال را پرسید تا اطلاعاتی در این باره ارائه دهد اما در تماس بعدی گفت درباره این موضوع باید حسین صابری (مسئول امور سینمایی روایت فتح) پاسخگو باشد.
حسین صابری نیزعنوان کرد که تاکنون نامی از این سریال نشنیده است و گفت باید اطلاعاتی در این باره کسب کند اما در تماس های دیگر شهیدزاده از دیگر همکاران صابری به جای این سرپرست، پاسخگو بود و گفت که اطلاعاتی درباره این سریال ندارد و باید فرصت بیشتری برای بررسی این خبر به این گروه داده شود.
سریال« در میان خاکستر» روایتگر وقایع خرمشهر بین سال های 1357 تا 1359 است و به زندگی مبارزانی که در مقاومت 34 روزه خرمشهر در برابر متجاوزان بعثی ایستادگی کردند می پردازد.
فیلمنامه این سریال براساس واقعیت و پس از تحقیق و مصاحبه با مبارزان خرمشهری تهیه شده و داستان، بیانگر مقاومت مظلومانه جوانان گمنام خرمشهری ای است که در برابر ارتش تا دندان مسلح بعثی ایستادند و معادلات صدام و همپیمانان غربی اش را به هم ریختند و با نثار خون خود به الگوی مقاومت و ایثار مبدل گشتند.
ارسطو خوش رزم، حمیدرضا محمدی، سوده ازقندی، ژاله کاظمی، ایمان سلگی، مرتضی حسنلو، فاطمه عریضی، مسعود کشاورز، مسعود رحیم پور، امیرعلی مجلسی، منصور نواصری، محمدامیر زارع، بدرالسادات برنجانی، مرتضی موفق، سپیده علی محمدی، حسین پوریده، رامین قربانی، مجتبی کاتوزیان، مجتبی فلاحی نیز از جمله بازیگرانی هستند که در این پروژه بازی کردند.
در میان خاکستر در 20 قسمت تولید شده است.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر گرگان با انتقاد از ترسیم زمان‌بندی نامشخص برای اتمام پروژه شهربازی این شهر گفت: بی‌برنامگی شهرداری در این پروژه سبب تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان شده است.

محمدرضا عجم، در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: کم‌کاری‌ها و معطلی‌ها در انجام تعهدات سبب شده تا شهرداری گرگان تاکنون متحمل خسارت ۲۰۰ میلیاردی تعدیل در پروژه شهربازی مدرن شود که بخش اصلی این خسران ناشی از بی برنامگی رخ داده است.

وی ادامه داد: مردم چقدر این بی برنامگی‌ها را تحمل کنند تا الان در چند نوبت وعده اتمام و بهره برداری از این پروزه را به شهروندان داده اند که هیچ‌یک رنگ واقعیت به خود نگرفت.

عجم به بخشی از خلف وعده‌های مدیران شهرداری اشاره کرد و گفت: از چند ماه قبل وعده راه‌اندازی اتوبوس دو طبقه گردشگری را داده اند؛ ابتدا قرار بود در ۲۲ بهمن شاهد تحویل و آغاز به کار این اتوبوس باشیم؛ سپس به عید نوروز موکول شد، ولی هنوز این اتوبوس تحویل نشده است.

عجم گفت: از چند ماه قبل، وعده بهسازی و مرمت قلعه خندان داده شد و خیلی از شهروندان در انتظار بودند تا این بنای ارزشمند شهری ساماندهی و مورد استفاده گردشگران و بومیان قرار بگیرد که این امر هم محقق نشد.

عضو شورای شهر گرگان گفت: قرار بر کف سازی و دیواره سازی در بافت تاریخی و قدیم شهر گرگان بود که تاکنون از زمان پایان این فرآیند خبری نیست.


عجم گفت: هر چند با همت کارکنان شهرداری و اعضای شورای شهر توفیقاتی حاصل شده است، اما نبود برنامه به شهر آسیب زده است، مسئله محوری و برنامه محوری در مدیریت شهری به چشم‌های خورد.


وی گفت: در اواخر سال گذشته لایحه‌ای با عنوان واگذاری اتوبوس‌های شهرداری به بخش‌خصوصی به صحن پارلمان شهری ارائه شد که با تلاش اعضای شورا این فرآیند متوقف شد.


وی ادامه داد: در صورت واگذاری اتوبوس‌های شهرداری به بخش خصوصی شهرداری گرگان چند صد میلیارد تومان متضرر می‌شد که با درایت نمایندگان مردم در شورای شهر گرگان جلوی این خسارت بزرگ گرفته شد.

عجم به ضرورت ترسیم منابع پایدار در آمدی برای شهرداری گرگان گفت: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد‌های شهرداری از محل صدور پروانه و جرائم کمیسیون ماده ۱۰۰ تامین می‌شود که باید در این خصوص چاره اندیشی کنیم.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس در دو گروه تمرین کرد ، وضعیت مبهم بیرانوند برای بازی با سپاهان
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • (ویدئو) آینده مبهم خودروهای نمادین؛ جیپنی‌ها به آخر خط رسیدند
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • بارسلونا مردد شد؛ چرا آینده ژائو فلیکس و ژائو کانسلو مبهم است؟
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • آینده مبهم ستاره بارسا: دی‌زربی هم او را نمی‌خواهد
  • نشست دوجانبه طالبان و هیأت ترکمنستانی
  • روایت حمیدرضا آذرنگ از مصدومیت سعید آقاخانی و حضور سرصحنه «نون‌خ۵»